AYDIN / KOÇARLI - Koçarlı Halk Eğitimi Merkezi

Ara

MEB ve YEŞİLAY işbirliğindeki Türkiye Bağımlılıkla Mücadele programı kapsamında, Atatürk İlkokulu Öğrencilerimize, Müdür Yardımcımız ve TBM formatörümüz İsmail KILIÇASLANOĞLU eğiticiliğinde, Sağlıklı Yaşam ve Teknoloji Bağımlılığı konularında kuslar vermeye başladık.Bu eğitim Öğretim yılında Atatürk İlkokulunda okuyan 382 öğrencimizin tamamı bu kurslardan yararlanacak.

Ara

Açtığımız 5 adet Oyun Odası kurslarıyla ilçemizde 3-6 yaş arası 65 minik kursiyerimize hizmet veriyoruz.

Ara

Koçarlı´nın Doğu ucundaki Çakırbeyli ve Koçarlı´nın Batı ucundaki ilk ve orta okul öğrencilerimize açtığımız halk oyunları kursları.

Ara

Kursiyerlerimizin süpriz Öğretmenler Günü kahvaltısı. Bütün kursiyerlerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Koçarlımızda görev yapan öğretmenlerimize yönelik kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamak, çağı yakalayıp Koçarlımıza çağ atlatmaları amacıyla Robotik Kodlama(Aurduino) kurslarımız başladı.Bu yıl yaklaşık 50 öğretmenimiz bu kurslardan yararlancak.

Ara

Sayın Kaymakamımız Fırat ÇELİK´in 19 Temmuz 2018 Tarihinde Bağarcık Mahallesine gerçekleştirdiği ziyarette halktan gelen talep üzerine Sayın Kaymakamımızın talimatı ile 30 Temmuz 2018 tarihinde Bağarcık Mahallesinde açtığımız Okuma-Yazma kurslarına 2. ile devam ediyoruz.Koçarlı-Milas-Söke sınırındaki en uç köyümüze dahi hızlı bir şekilde hizmet götürmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

Ara

Hizmetlerimiz coğrafya tanımaksızın devam ediyor. Çallı Mahallemizde öğrencilerimize yönelik Birkan Ödemiş ogreticiliginde Judo kursu açtık.