AYDIN / KOÇARLI - Koçarlı Halk Eğitimi Merkezi

Nis

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 3.DÖNEM İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME DUYURUSU...

Nis

2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem mezun olan öğrencilerimizin diplomaları basılıp dağıtılmaya hazır hale getirilmiştir.  Mezun olan öğrencilerimiz bizzat kendileri nüfus cüzdanlarıyla kurumumuza gelerek diplomalarını alabilirler. Diploma sahibi dışında başkasına diploma ancak vekaletname ile verilecektir. 2020/2.Dönem Mezun olan öğrencilerimizden İLK DİPLOMAYI Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu hizmetlilerimizden Ersin KELEŞ aldı. Tüm mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim ve çalışma hayatlarında başarılar dileriz.

Nis

El Sanatları Usta Öğreticilerimiz Emel KAYA, Zeliha Günnur BULUT ve Jale ARTUÇ tarafından filografi tekniği ile yapılan Atatürk Silüeti ve imzası.

Nis

Erasmus+ 2021-2027 TANITIM TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADIK. TOPLANTININ AÇILIŞ KONUŞMASINI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN YUSUF BÜYÜK YAPTI.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademelerde, 15 Nisan'dan itibaren uzaktan eğitime geçileceğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, ülke genelinde uygulanan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, Bilim Kurulunun tavsiyeleri ve Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda yapılan değerlendirmeler sonucunda, yüz yüze eğitimden, uzaktan eğitime geçiş konusunda bazı yeni kararların alındığı hatırlatıldı.

Bu çerçevede ilkokullarda, ortaokullarda (8. sınıflar hariç) ve liselerde (12. sınıflar hariç) tüm sınıf düzeylerinde tam zamanlı uzaktan eğitime geçileceği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"8. ve 12. sınıflar yüz yüze eğitime devam edebileceklerdir. 8 ve 12. sınıflar ile mezunlara yönelik düzenlenen destekleme ve yetiştirme kursları ile takviye kurslarına cumartesi ve pazar günleri de dahil devam edilecektir. Okul öncesi eğitim kurumları yüz yüze eğitime mevcut şekilde devam edeceklerdir. Okullarımızın gerekli hazırlıkları yapabilmesi için yeni kararlar, 15 Nisan 2021 Perşembe gününden itibaren uygulanmaya başlanacaktır."

Nis

KURSİYERLERİMİZ RAMAZAN AYI ÖNCESİ ETKİNLİKLERİNİ KOÇARLI KENT ORMANINDA GERÇEKLEŞTİRDİLER. DESTEKLERİNDEN DOLAYI KOÇARLI BELEDİYE BAŞAKANIMIZ SAYIN NEDİM KAPLAN'A VE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ SAYIN YASEMİN KANAT'A  ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabülünün 100.Yılı Çalışmaları kapsamında yaptığımız abajur çalışması. Çalışma Giyim Tenolojiler Öğtremenimiz Fatma BİNGÖL ve El Sanatları Usta Öğreticimiz Jale ARTUÇ ve Emel KAYA tarafından tamamlanmıştır. Abajurun  kenarındaki kumaşlara makina nakışıyla Bayrağımız, Atatürk, Mehmet Akif ERSOY ve İstiklal Marşı 100.Yıl logosu işlenmiştir.

Mrt

TOPLUM KÜLTÜRÜMÜZÜN AYNASI OLAN TİYATRONUN DAHA UZUN YILLAR TÜRK SANATINA  VE AYDINLANMAYA EŞSİZ KATKILAR SUNMAYA DEVAM ETMESİ DİLEKLERİMİZLE....DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Mrt

BERAT KANDİLİNİNİN ÜLKEMİZ TÜM İSLAM ALEMİ VE İNSANLIK İÇİN SAĞLIK MUTLULUK HUZUR HEYIRLAR GETÜRMESİNİ DİLİYORUZ.

Farklıyım.
Farkında mısın?
Çünkü down sendromu 1 eksiklik değil +1 fazlalıktır.
Gerçek dostlar kromozom saymaz.
Dünya farklılıklarla daha güzel.
Tıpkı Sizin Gibiyiz.

Mrt

Vefatının 48'inci yıl dönümünde halk ozanımız Aşık Veysel'i rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

TÜM YAŞLILARIMIZA SAĞLIK SIHHAT DOLU GÜNLER DİLERİZ.

Mrt

Tüm dünyaya sağlık, barış, bolluk ve bereket getirmesi dileğiyle baharın müjdecisi Nevruz Bayramı kutlu olsun.

Mrt

Ordu Yok! dediler, Kurulur! dedi. Para Yok! dediler, Bulunur! dedi. Düşman çok! dediler, Yenilir! dedi. Ve dediklerini yaptı. O, Atatürk'tü! 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun.

Çanakkale Zaferi'nin 106. Yıl Dönümü...

106 yıllık gururun, 106 yıllık inancın izindeyiz.

Yurdun dört bir yanından gelerek Çanakkale'de destan yazan  "Çanakkale Geçilmez" dedirten kınalı kuzuların, Kurtuluş Savaşı öncesinde ülkeye umut veren kahramanlığı ile tüm dünyaya öğretilen vatan sevgisinin engel tanımadığını öğreten Türk askerinin  ve büyük bir inançla orduyu yöneten  baş komutan  Gazi Mustafa Kemal'in ruhları şâd, mekanları cennet olsun.

Temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu olan Çanakkale Zaferimizin 106.yılında aynı inanç ve vatan sevgisiyle görev yapmanın huzurunu yaşıyoruz.

Kanla ve imanla yazılan bu büyük zaferi ne zaman ne de insan unutturamaz.

Bastığımız yerleri toprak diyerek geçmeyip tanıdığımız, altında yatan binlerce kefensiz şehide sahip çıktığımız ve sonsuza dek dalgalanması için gözümüzü kırpmadan can verdiğimiz bayrağımız ŞEREFİMİZ, NAMUSUMUZ olmaya bundan sonra da devam edecektir.

Çanakkale'de destan yazan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi sonsuz saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

GİYİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİMİZ FATMA BİNGÖL'ÜN YAPTIĞI "15 TEMMUZ" KONULU KIRKYAMA ÇALIŞMASI

EL SANATLARI USTA ÖĞRETİCİMİZ JALE ARTUÇ'UN YAPTIĞI " SEYİT ONBAŞI" KONULU MAKİNA NAKIŞI ÇALIŞMASI

EL SANATLARI USTA ÖĞRETİCİMİZ GÜLSÜM KUŞÇU'NUN YAPTIĞI "ŞEHİTLER ABİDESİ " KONULU DEKORATİF TABLO ÇALIŞMASI